Salgsemner

Profitabel Handelsvirksomhed med byggemateriale sælges

Sagsnummer: 3505

IMC Business Consulting A/S samarbejder med en klient, der ønsker at afhænde sin virksomhed.

Virksomheden
IMC’s klient ønsker at sælge sin velfungerende virksomhed, som har en årlig omsætning på DKK 20-25 millioner samt et resultat før skat i niveauet DKK 2,5 til 3,5 mio. Organisationen består af 3 fastansatte samt en freelance.

Virksomheden har en sund økonomi, velfungerende organisation samt administration. Virksomheden har en attraktiv kundekreds og kontrakter, som overgår til køber.

Virksomheden er beliggende i Storkøbenhavn, hvor de nuværende kunder primært er placeret.

Sælger er indstillet på at være fleksibel med hensyn til tidshorisont på overtagelse og er indstillet på at medvirke i overdragelsen.

Sandsynlig køberprofil

Virksomheden er især egnet til en anden virksomhed i samme eller beslægtet branche, hvor fokus er på godt købmandsskab, og som ønsker at øge deres omsætning og indtjening via opkøb.

Den videre proces
Såfremt De måtte være interesseret i at vide mere om virksomheden, vil De blive anmodet om at underskrive en fortrolighedserklæring før processen kan fortsætte.

Herefter vil De blive informeret nærmere om selve virksomheden, og under hvilke konditioner vores klient ønsker at sælge sin virksomhed.

For yderligere information
For yderligere information kontakt venligst IMC Business Consulting A/S, Chefkonsulent Christian Strøyberg på telefon 46 74 10 64 eller mail cs@imc-consulting.dk

Comments are closed.