Salgsemner

Profitabel tømrervirksomhed indenfor fag- og totalentrepriser søger køber.

Sagsnummer: 19106

IMC Business Consulting A/S samarbejder med en klient, der ønsker at afhænde sin tømmervirksomhed.

Virksomheden
Virksomheden er beliggende på Østsjælland. Virksomheden er selvkørende og har en række faste samarbejdsaftaler både indenfor det private og offentlige herunder tag- og køkkenentrepriser, totalentrepriser mv.

Kunderne spænder bredt fra privatpersoner til kommuner, entreprenører og andre virksomheder.

Virksomheden har en god solid ordremasse og er inde i en lønsom vækst.

Der er arbejdet på at gøre virksomheden selvkørende, og ejeren har i den forbindelse nedtrappet sit virke og sin arbejdsindsats i virksomheden til deltid for at risikominimere i forbindelse med overgangen til en ny ejer. Sælger er samtidig villig til at arbejde videre i virksomheden i en overdragelsesperiode for at sikre transitionen mellem gammel og ny ejerkreds.

Virksomheden har ca. 30 medarbejdere. Virksomheden anvender moderne IT systemer til at systematisere arbejdsgange, materialebrug og sikre adgang til opdaterede sagsmapper.

Sandsynlig køberprofil
Virksomheden er især egnet for anden virksomhed i samme eller beslægtet branche, der ønsker at udvide deres markedsandel og kundekreds og derigennem opnå synergieffekt.

Det kan også være særdeles interessant for en kapitalinvestor at overtage virksomheden, da der forefindes en velfungerende daglig ledelse.

Den videre proces
Såfremt De måtte være interesseret i at vide mere om virksomheden, vil De blive anmodet om at underskrive en fortrolighedserklæring, før processen kan fortsætte.

Herefter vil De modtage information om selve virksomheden, og under hvilke konditioner vores klient ønsker at afhænde sin virksomhed.

For yderligere information
For yderligere information kontakt venligst IMC Business Consulting A/S, Chefkonsulent Christian Strøyberg på telefon 46 74 10 64 eller mail cs@imc-consulting.dk

Comments are closed.