Salgsemner

Skiltefirma til salg

Sag 15312

IMC Business Consulting A/S samarbejder med en klient, som ønsker at afhænde sit profitable skiltefirma.

Virksomheden
Virksomheden beskæftiger sig med fremstilling af skilte både til facader, biler, tryksager mv. De har i dag 2-4 ansatte og er beliggende i Nordsjælland.

Omsætningen ligger i niveauet DKK 3 mio. Virksomheden har en del faste kundeaftaler og med deres brede portefølje af ydelser kan omsætningen øges, hvis køber har de rette forretningsevner.

Virksomheden sælges med bygninger, maskiner, inventar mv. Medarbejderne i virksomheden har alle været ansat i længere tid og er forholdsvis selvkørende.

Sandsynlig køberprofil
Virksomheden er et interessant opkøbsemne for en virksomhed i samme eller en beslægtet branche, som ønsker at udvide sin markedsandel/kundekreds.

Den videre proces.
Såfremt De ønsker at vide mere om virksomheden, beder vi Dem venligst underskrive en fortrolighedserklæring, før processen kan fortsætte.

Herefter vil De få yderligere informationer om virksomheden, og under hvilke forhold vores klient ønsker at sælge sin virksomhed.

For yderligere information
For yderligere information kontakt venligst IMC Business Consulting A/S, chefkonsulent Thomas Okkels på 53 73 17 60 eller tho@imc-consulting.dk

Comments are closed.