Salgsemner

Profitabel håndværksvirksomhed til salg

Tømrer, murer & maler

IMC Partners A/S arbejder sammen med en klient, som er interesseret i at sælge 100% af sin virksomhed.

Virksomheden

Virksomheden er en håndværksvirksomhed med mange års erfaring i byggebranchen, der beskæftiger op mod 30 medarbejdere fordelt på tømrere, malere og murere.

Virksomheden har igennem årene oparbejdet et solidt kundegrundlag, således at der løbende kommer opgaver ind fra såvel mange faste kunder som en tilgang af nye. Ordrebogen er allerede fyldt ud knap et halvt år frem i tiden.

Virksomheden holder til i to kontorer i Storkøbenhavnske områder. Det ene kontor huser kontorfaciliteter, værksted, lagerlokale, murer- og stilladshal samt gårdplads til skurvogne m.m., og fra det andet administreres virksomhedens forsikringsafdeling.

Virksomhedens kunder er hovedsageligt faste og sikre betalere, og inkluderer såvel store forsikringsselskaber, kommuner og boligselskaber som private bygherrer og investorer i boligopkøb.

Køberprofil

Denne virksomhed vil være en særdeles attraktiv opkøbsmulighed for andre virksomheder i samme eller lignende brancher. Det vil tillade køberen at udvide sin markedsandel og kundeportefølje, og ligeledes at udnytte synergier og nedsætte relative operationelle omkostninger.

Virksomheden vil desuden være en interessant mulighed for investorer, der søger at få fodfæste i branchen gennem opkøbet af en veletableret og velrenommeret spiller på markedet.

Købsproces

Yderligere information om virksomheden kan tilsendes efter underskrift af en fortrolighedserklæring.

Det tilsendte materiale vil inkludere en detaljeret beskrivelse af virksomheden og dens tilstand samt yderligere detaljer om salgsbetingelserne.

For mere information

For mere information, kontakt da Thomas Okkels på telefon +45 53731760 eller e-mail tho@imc-consulting.dk.

Comments are closed.