Salgsemner

Værktøjsfabrik sælges

Sag 13255

IMC Business Consulting A/S samarbejder med en klient, som ønsker at afhænde sin profitable værktøjsfabrik.

Virksomheden
Virksomheden beskæftiger sig med fremstilling og udvikling af maskindrevet værktøj. Virksomheden er profitabel, har 5-9 ansatte og er beliggende i Københavnsområdet i egne bygninger.

Omsætningen ligger i niveauet DKK 16-17 mio. og er særdeles stabil, da en stor del baseres på faste kundeaftaler.

Virksomheden sælges med bygninger, værktøjer, inventar, maskiner m.m. Medarbejderne er selvkørende og kompetente, hvorfor en overgang i den daglige proces fra sælger til køber ikke bør påvirkes.

For den rette køber er der gode udviklingsmuligheder i virksomheden.

Sandsynlig køberprofil
Virksomheden er et interessant opkøbsemne for en virksomhed i samme eller en beslægtet branche, som ønsker at udvide sin markedsandel/kundekreds.

Derudover kan virksomheden være interessant for håndværkere, der ønsker at få egen virksomhed, og ser dette som en oplagt mulighed for at købe kunder og en erfaren medarbejderstab.

Den videre proces
Såfremt De ønsker at vide mere om virksomheden, beder vi Dem venligst underskrive en fortrolighedserklæring, før processen kan fortsætte.

Herefter vil De få yderligere informationer om virksomheden, og under hvilke forhold vores klient ønsker at sælge sin virksomhed.

For yderligere information
For yderligere information kontakt venligst IMC Business Consulting A/S, chefkonsulent Thomas Okkels på 53 73 17 60 eller tho@imc-consulting.dk

Comments are closed.