Salgsemner

Spændende IT-virksomhed med speciale i ERP systemløsninger til salg

Sagsnummer: 3507

IMC Business Consulting A/S samarbejder med en klient, der ønsker at afhænde sin profitable it virksomhed med speciale i ERP systemløsninger.

Virksomheden
Virksomheden leverer total- og enkeltløsninger til virksomheder i hele Danmark. Virksomheden har en fast kundemasse samt et stort potentiale for vækst, har 8-9 ansatte og er beliggende i Storkøbenhavn i store lyse lokaler.

Omsætningen ligger i niveauet DKK 9,5-10 mio.

Virksomheden er flytbar, da lokalerne er lejede. Der medfølger dog en attraktiv lejeaftale på lokalerne. Alle medarbejdere er selvkørende og bør ikke påvirkes af et ejerskifte.

Sandsynlig køberprofil
Virksomheden er et interessant opkøbsemne for en virksomhed i samme eller beslægtet branche, som ønsker at udvide sin markedsandel/kundekreds.

Derudover kan virksomheden også være interessant for en køber, der ønsker at starte egen virksomhed uden at starte helt fra bunden.

Den videre proces
Såfremt De ønsker at vide mere om virksomheden, beder vi Dem underskrive en fortrolighedserklæring, før processen kan fortsætte.

Herefter vil De få yderligere informationer om virksomheden, og under hvilke forhold vores klient ønsker at afhænde sin virksomhed.

For yderligere information
For yderligere information kontakt venligst IMC Business Consulting A/S på imc@imc-consulting.dk eller telefon 46 74 10 64.

Comments are closed.