Salgsemner

Velrenommeret firma sælges

 

Sag 7224

IMC Business Consulting A/S samarbejder med en klient, som ønsker at sælge sin virksomhed.

Virksomheden

IMC’s klient beskæftiger sig med byggeri, primært af tilbygninger, sommerhuse og lignende, primært på Sjælland. Virksomheden er sat til salg fordi ejeren ønsker at gå på pension.

Virksomhedens omsætning er i niveauet 7-10 mio. DKK.

Virksomheden har en lille solid stab af kompetente og selvstændige medarbejdere, som alle har været ansat i virksomheden igennem en længere årrække.

Virksomheden kan flyttes da den har til huse i lejede lokaler på Vestsjælland. Virksomheden sælges med værktøjer, inventar, maskiner m.m..

For den rette køber er der gode udviklingsmuligheder i virksomheden.

Køberprofil

Virksomheden er et interessant opkøbsemne for en virksomhed i samme eller en beslægtet branche, som ønsker at udvide sin markedsandel / kundekreds.  Derudover kan virksomheden være interessant for håndværkere, der ønsker at få egen virksomhed, og ser dette som en oplagt mulighed for at købe kunder og en erfaren medarbejderstab.

Den videre proces.

Såfremt De ønsker at vide mere om virksomheden, beder vi Dem venligst underskrive en fortrolighedserklæring, før processen kan fortsætte. Herefter vil De få yderligere informationer om virksomheden.

For yderligere information

For yderligere information kontakt venligst IMC Business Consulting A/S, konsulent Kent Madsen eller mail km@imc-consulting.dk.

Comments are closed.