Salgsemner

Byggevirksomhed til salg

Sag 13703

IMC Business Consulting A/S samarbejder med en klient, som ønsker at afhænde sin virksomhed.

Virksomheden
Virksomheden leverer byggeløsninger i træ til både den offentlige og private sektor på hele Sjælland og i København. De er i dag 15 ansatte og er beliggende i Vestsjælland.

Omsætningen ligger på omkring DDK 13-15 mio.

Virksomheden leverer et bredt sortiment af standard og specialfremstillede løsninger i forskellige træsorter. Medarbejderne er kompetente og har mange års erfaring indenfor branchen.

Med den rette ejer kan den allerede stabile omsætning forøges, da der er muligheder på markedet, som endnu ikke er udforsket. Virksomheden har en fast kundekreds beliggende i og omkring Storkøbenhavn.

Sandsynlig køberprofil
Virksomheden er et interessant opkøbsemne for en virksomhed i samme eller en beslægtet branche, som ønsker at udvide sin markedsandel/kundekreds.

Derudover kan virksomheden være interessant for investorer eller enkeltpersoner, der ønsker at etablere sig som selvstændig.

Den videre proces.
Såfremt De ønsker at vide mere om virksomheden, beder vi Dem venligst underskrive en fortrolighedserklæring, før processen kan fortsætte.

Herefter vil De få yderligere informationer om virksomheden, og under hvilke forhold vores klient ønsker at sælge sin virksomhed.

For yderligere information
For yderligere information kontakt venligst IMC Business Consulting A/S, chefkonsulent Thomas Okkels på 53 73 17 60 eller tho@imc-consulting.dk

Comments are closed.